Sok szeretettel köszöntöm Önt Zagiba Zoltán mágus vagyok. Ezotériával 2000-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni. Minidig is érdekelt a spiritualitás a láthatatlan világ érzékelése. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal állok az Ön rendelkezésére. 

 Szinte mint mindenki, én is kártyajósként kezdtem, majd fokozatosan mélyültem bele az ezotéria világába. Nagyon sok továbbképzésen vettem részt annak érdekében, hogy a bennem rejlő tudást felszínre hozzam, illetve új technikákat sajátítsak el, új tapasztalatokat szerezzek. A mai napig én is részt veszek továbbképzéseken annak érdekében, hogy tudásomat, a használt technikákat folyamatossan fejlesszem. 

 2008 óta szerepelek a médiában. Találkozhattak velem a Budapest TV, a Hálózat TV, a Pax Tv és az RTL Klub Asztro Showjában.

 Képesítéseim: 

 * Kártyajós (Tarot-, Cigány-, Arkangyal-, Rúna-, Poláris világ-, Igazmondó passziánsz kártyákat használok), 

 * Reiki Mester tanári fokozatban, 

 * Atlantisz Temploma Rend mágusa, akadémia tanára és első örző papja vagyok. 

 Miben tudok Önnek segíteni: Szolgáltatásaim menüpontban megtalálhatóak azok a szolgáltatások, melyekkel személyesen hozzám fordulhatnak, személyes találkozás és konzultáció keretén belül. Üzletpolitikám: Legjobb tudásom szerint segíteni a hozzám fordulókat, megfizethető és az elejétől fogva átlátható árakon. Oktatás: Oklevéllel záruló tanfolyamokat is indítok. A tanfolyamokat is természetesen én tartom. Bővebb információ a tanfolyamok menüpontban.