- A 21 napos lélekharmonizáció lényege, hogy 21 napon át foglalkozom távban Veled és a lelkeddel. 

- Megteremtjük újra a test-lélek harmóniáját.

- Ha úgy érzed, hogy nem találod a lelki békéd, lelki nyugalmadat, szorngsz, elfojtott düh van Benned valaki iránt, szeretnéd tudni mi a lélek útja feladata, akkor ez a csomag Neked szól. 

- 21 napon át, dolgozunk közösen. 

- Mindennap 21 napon át kapsz egy e-mailt, amelyben benne lesz az aktuális napi "feladat" ami lehet meditáció (általam vezetett hanganyaggal), koncentráció, gyertyagyújtás bármi. 

- Mielőtt elkezdjük a 21 napos programot, postai úton küldök neked eszközöket, amelyet használni kell a 21 nap során, a küldött e-mailekbe meghatározottak szerint.

- A 0.ik napon, megtudod mi a lelkednek az útja és a feladata ebben az életedben. 

- Utána 21 napon át egy különleges egyedi módszerrel elkezdünk dolgozni közösen azért, hogy megszabadulhass a lelki terhektől, elfolytott dolgoktól és végre fellélegezhess. 

- A 21.nap végére olyan lesz mintha egy nagy batyut tettél volna le az eddigi életedből.

- Ne feledd 21 napon át, küldöm Neked az energiákat és közben Te is dolgozol magadon az aktuális napi e-mailben leírtak szerint.

A megrendelést követően e-mailben 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot, egyeztetjük a teendőket. Postai úton elküldöm a szükséges eszközöket (ezekért nem kell külön fizetni a csomagár tartalmazza).

Majd 21 napon át folyamatosan kapod napi 1 alkalommal e-mailben a napi teendőket (lélek erőket), én pedig küldöm az energiákat. (Fontos gmailes e-mail cím vagy google fiók megléte, a védett meditációs anyagok hozzáférése érdekében. Pár kattintással ingyenes regisztrálható a gmail-nél.)

A 21 napos lélekharmonizáló csomag ára: 15.000,- Ft.

 A csomag megrendelése