...Sokan féltek tőlünk mágusoktól, az általunk használt "világtól". Tudni kell, hogy a mágia az ősi teremtő erő, amely képes a valóságot úgy megváltoztatni, hogy az egybeessen a Te céljaiddal. A mágiát már az ősember is használta, a céljai eléréséhez....Én az ősi Atlantiszi mágia tudását és teremtő erejét tudom számodra biztosítani közel 20 éves szakmai tapasztalattal.

A mágiában nincs jó vagy rossz, fekete vagy fehér. Védekezés, visszafordítás, bármiről szó lehet...Elvégzem amit kérsz....

Érdeklődj e-mailben, tárd fel a problémát és eléd tárom a megoldást, a szükséges személyre szabott szertartással és árakkal. Írj a zoltan@zoltanmagus.hu címre.

Rontás, átok levételek, családi átkok felismerése és levétele, rosszakaró átkozódó blokkolása, kiiktatása, védelmek, talizmánok


Rontások, átkok, családi generációs átkok félelmetes szavak ezek. Nem is gondolnánk, hogy a hétköznapokban mennyi problémát tudnak számunkra okozni. Elég egy rosszakaró és ha ránkkerült a rontás vagy az átok, az már elkezdi kifejteni a hatását és szép lassan rombadönti az életünket.

Amennyiben eddig volt egy jól működő életed, de egyszercsak mintha mindent elvágtak volna és egyik csapás jött a másik után, akkor ez bizony betudható egy rontásnak vagy egy átoknak. Itt az ideje, hogy megszabadulj tőle.

Amennyiben családod generációról-generációra ugyanazokkal a problémákkal küzdött, nem tudtak már felmenőid sem egyről a kettőre jutni, és a Te családodnál ugyanígy megtalálhatóak a problémák, akkor bizony ott a 7 generációs avagy a családi átok van jelen. Törjük meg, ezt az átkot.

Természetesen minden átok, rontáslevétel után megfelelő védelmet, és energiafeltöltést kapsz, és ha szükségesnek látom egy védelmi talizmánt is.

Amennyiben az átkozódó még mindig jelen van az életedben, blokkolhatjuk az erejét, s akár vissza is fordíthatjuk rá a negatív energiákat, melyeket feléd küld. Csak rajtad múlik.

Sajnos a mai felgyorsult rohanó világunkban nagyon sok rontást kapnak az emberek, sőt a küldő sokszor nincs is tudatában annak amikor rontást küld. Ezért nagyon veszélyesek ezek a negatív energiák.

Szabadulj meg tőlük most, írd meg a problémád a zoltan@zoltanmagus.hu címre.


Szerelmi mágiák. Szerelmi kötés-oldás, párkapcsolati bevonzás, meglévő párkapcsolat harmonizálása 


Van egy régóta kiszemelted, de sehogyan sem tudtok egymáshoz közeledni ? Kellene egy kezdő lökés ahhoz, hogy ez a párkapcsolat létrejöhessen ? Meglévő párodat szeretnéd magad mellett biztonságban tudni ? Akkor a szerelmi kötés neked szól.

Régóta egyedül vagy ? Sehogy nem akar megérkezni a nagy Ő ? Vannak reális elképzeléseid, hogy milyen párt szeretnél ? A párkapcsolati bevonzás segítségével bevonzzuk életedbe a megfelelő személyt, hogy végre a magány a múlté legyen. Erről szól a párkapcsolati bevonzás.

Van egy meglévő párkapcsolatod, de sok a vita, veszekedés, nézeteltérés kettőtök között ? Nem úgy működik ez a kapcsolat mint régen ? Bármennyi erőfeszítést is tesztek minden hiábavaló ? Ne add fel a reményt ! A párkapcsolati harmonizáció pontosan erről szól, hogy harmonizálja a meglévő párkapcsolatodat, és újra a régi harmonikus együttlét lehet köztetek.

S amikor eljön az a pont, amikor mindketten külön-külön utakra lépnétek vagy akér te döntöttél úgy, hogy külön utakra lépnél, de a párod még ragaszkodik, vagy kölcsönösen ragaszkodtok egymáshoz és nem bírjátok egymást elengedni. Ebben az elengedésben segít a Szerelmi oldás szertartás, amelynek keretein belül megtörténhet a békés elválás, a meglévő párkapcsolatból való békés kilépés. A szerelmi oldásnak köszönhetően békésen pont tehető egy kapcsolat végére, hiszen megszüntetjük többek között az egymáshoz való kötődést és ragaszkodást.

Amennyiben a szerelmi mágiák felkeltették az érdeklődésed írd meg problémádat a zoltan@zoltanmagus.hu címre.


Pénz és sikermágiák, figyelem felhívása, hogy vállalkozásunk mégjobban működhessen, akarat és döntésbefolyásolás


Amennyiben úgy érzed, hogy az anyagi helyzeteden szeretnél javítani, változtatni, új lehetőségeket találni az életedben legyen az új üzleti kapcsolatok, egy jól működő vállalkozás akkor a Pénz és sikermágiat neked találták ki.

Nemcsak az anyagi helyzet jobbátételére tudjuk ezt a mágiát alkalmazni, hanem minden sikerrel kapcsolatos dologra. Legyen az egy sikeres vizsga, egy sikeres állásinterjú és még sorolhatnám, hiszen minden élethelyzet más és más és mindenkinek mást jelent a siker.

Vannak olyan helyzetek amikor azt szeretnénk, hogy a vállalkozásunk több érdeklődőt, vásárlót vonzzon, könnyebben ránk találjanak azok az emberek akik a célközönségünk. Ebben tud segíteni a figyelemfelkeltés szertartás.

Olyan élethelyzetek is előfordulhatnak az életünkben, amikor egy-egy döntéshozó személy akaratát szeretnénk befolyásolni, annak érdekében, hogy elérjük a célunkat. Ezekben az esetekben a döntéshozókra koncentrálunk, akkor is ha ismeretlenek számunkra, és alkalmazzuk az akarat és döntésbefolyásolás szertartást.

Néhány esetben célszerű ezeket a szertartásokat kombinálni, hogy a sikert minél hatékonyabban elérhessük. 

Természetesen minden hozzám forduló kedves ügyfélnél, megvizsgálom a lehetőségeket és személyre szabottan ajánlom azt a mágiát vagy mágia kombinációt, amellyel a leghatékonyabb siker elérése várható.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed kérlek írj a zoltan@zoltanmagus.hu címre.


Megszállók elküldése, levétele, kommunikáció a túlvilággal, szellem és démonűzés


Elképzelhető, hogy az otthonodban nem kívánatos "személyek" azaz lények, entitások lakoznak. Furcsa szagok ? Zörejek ? Megmagyarázhatatlan hangok ? Maguktól bekapcsolódó műszaki eszközök ? Folyamatosan felébredsz éjszaka ugyanabban az időpontban ? Úgy érzed mintha valaki figyelne ?  Nem érzed nagad otthonosan otthonodban ? Fáradtabban ébredsz mint lefeküdtél ? Bizony ezek lehetnek szellemi jelenlét és különféle megszállók jelei. Otthonodban kiderítjük a problémát és elküldjük ezeket a hívatlan vendégeket, valamint természetesen védelmet is nyújtok számodra, hogy ne térhessenek vissza.

Előfordulhat, hogy itt ragadt egy szeretett hozzátartozód. A léleknek már nem jó ezen a síkon lennie a halál után. Van egy módszer, amellyel erőszakmentesen áttudjuk segíteni az itt ragadt lelkeket a túlvilágra.

Kommunikálnál elhunyt hozzátartozóval ?  Quijja tábla segítségével erre is lehetőséged van, a maximális biztonság és védelem betartásával.

Bármilyen megszálló is legyen az otthonodban, esetleg rajtad, családtagodon, segítek megszabadulni tőle.

Írd meg a problémádat e-mailben a zoltan@zoltanmagus.hu címre.

Figyelem elhárítása, igazság eltitkolása, nem fizikai dolog levédése


Elképzelhető, hogy olyan élethelyzetbe kerültél, amikor szeretnéd, hogy ne irányuljon rád a figyelem. Ennek a szertartásnak a segítségével, elháríthatjuk, minimalizálhatjuk valakinek a közeledését, cégnek, hivatalnak az érdeklődését. 

Az is lehet, hogy valami olyan dolgot tettél, amelyet már megbántál és nem szeretnéd, hogy kiderüljön az igazság. Pl. egy félrelépés... Az igazság eltitkolása szertartás segítségével ez akár a kettőnk titka maradhat.

Van egy jól működő céged és szeretnéd, hogy ez a cég a továbbiakban is jól működjön. Vagy van egy ötleted amely még nincs megvalósítva, de szeretnéd, hogy ez megvalósulhasson és megóvnád minden káros negatív behatástól. Erre is lehetőség van a nem fizikai dolog levédése szertartásnak köszönhetően.

Amennyiben felkeltette ezen szolgáltatások közül bármelyik az érdeklődésed, kérlek írd meg a problémádat a zoltan@zoltanmagus.hu címre. Maximális diszkrécióval segítek a fenti problémák megoldásában.


Egyéb tudnivalók a mágiáról és a szolgáltatásról, a távban igénybevehető mágiákról


Ternészetesen minden élethelyzet más és más, nincs két egyforma probléma és élethelyzet. Amennyiben a leírásban nem találtál a problémádra megfelelő szertartást, kérlek írj e-mailt és megtalálom neked azt amire szükséged van. Ne szégyenlősködj, nincs olyan, hogy buta kérdés, buta vagy végrehajthatatlan probléma. Írd meg mit szeretnél és természetesen válaszolni is fogok, a javasolt megoldással.

zoltan@zoltanmagus.hu