Rontás, átok levételek, családi átkok felismerése és levétele, rosszakaró átkozódó blokkolása, kiiktatása, védelmek

Rontások, átkok, családi generációs átkok félelmetes szavak ezek. Nem is gondolnánk, hogy a hétköznapokban mennyi problémát tudnak számunkra okozni. Elég egy rosszakaró és ha ránkkerült a rontás vagy az átok, az már elkezdi kifejteni a hatását és szép lassan rombadönti az életünket.

Amennyiben eddig volt egy jól működő életed, de egyszercsak mintha mindent elvágtak volna és egyik csapás jött a másik után, akkor ez bizony betudható egy rontásnak vagy egy átoknak. Itt az ideje, hogy megszabadulj tőle.

Amennyiben családod generációról-generációra ugyanazokkal a problémákkal küzdött, nem tudtak már felmenőid sem egyről a kettőre jutni, és a Te családodnál ugyanígy megtalálhatóak a problémák, akkor bizony ott a 7 generációs avagy a családi átok van jelen. Törjük meg, ezt az átkot.

Természetesen minden átok, rontáslevétel után megfelelő védelmet, és energiafeltöltést kapsz, és ha szükségesnek látom egy védelmi talizmánt is.

Amennyiben az átkozódó még mindig jelen van az életedben, blokkolhatjuk az erejét, s akár vissza is fordíthatjuk rá a negatív energiákat, melyeket feléd küld. Csak rajtad múlik.

Sajnos a mai felgyorsult rohanó világunkban nagyon sok rontást kapnak az emberek, sőt a küldő sokszor nincs is tudatában annak amikor rontást küld. Ezért nagyon veszélyesek ezek a negatív energiák.

Ezek a negatív energiák távban is és személyesen is levehetők. 

Táv levételhez itt rendelheted meg a szertartást:

Sokan nem szeretnének eljönni, egy szertartás elvégzésére. Mivel a mágiát, az energiákat nem köti a tér és az idő, ezért lehetőség van szertartások távban történő elvégzésére is. A mágiák fül alatt felsorolt leírások tartoznak természetesen az itt megtalálható mágiákhoz is. Ugyanaz a szertartás kerül elvégzésre mintha személyesen találkoznánk.

Menete:

3., Megrendelés után e-mailben 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, megbeszéljük pontosan mit szeretnél.

4., Elmondom a tudnivalókat, és azt, hogy mikor fogom a mágiát elvégezni.

5., A mágia elvégzése után tájékoztatlak e-mailben az elvégzéséről és postai úton küldök Neked eszközöket, amelyeket a siker elérése érdekében használnod kell.

6., A szolgáltatás csak 18 éven felüliek számára érhető el.

Mágia neve: Leírása: Ára:


1., Rontáslevétel, általános tisztítás, energetizálás, védelem
Ez a szertartás, egy teljeskörű rontáslevételt takar, ahol megszabadulsz a negatív energiáktól, védelmet kapsz, feltöltelek energiával, valamint csakra tisztítás és harmonizálás is tartozik hozzá. + Postai úton védelmi eszközöket kapsz.


25.000-, Ft.
2., 7 generációs családi átok levétele
Ez a szertartás megtöri a 7 generációs családi átkot,  egy teljeskörű rontáslevételt takar, ahol megszabadulsz a negatív energiáktól, védelmet kapsz, feltöltelek energiával, valamint csakra tisztítás és harmonizálás is tartozik hozzá. + Postai úton védelmi eszközöket kapsz.40.000,- Ft.3., Rontáslevétel, általános tisztítás, energetizálás, rosszakaró blokkolása, védelem
Ez a szertartás megegyezik az 1., pontban leírtakkal, de ezt akkor célszerű használni, ha van egy személy, aki folyamatosan támad, így lekell blokkolni a támadó energiáit.

35.000,- Ft.


4., Rontáslevétel, általános tisztítás, energetizálás, rosszakaró blokkolása, védelem, rontás visszaküldés Ez a szertartás megegyezik a 3., pontban leírtakkal, de itt vissza is küldjük a neked szánt negatív energiákat a feladónak.
45.000,- Ft. 
5., Általános tisztítás, energetizálás, védelem
Ezt a szertartást akkor célszerű alkalmazni, ha szeretnél egy energetikai tisztítást, csakratiszítást és harmonizálást, energiával való feltöltést, valamint védelmet. Egy egyszerű rontáslevétel tartozik ide, a saját magadnak okozott rontásokat távolítja el a szertartás. Postai úton NEM kapsz védelmi eszközöket.


10.000,- Ft. Megrendelés 

Amennyiben személyesen szeretnéd a fenti szolgáltatásokat igénybe venni, akkor kérlek írj e-mailt !

Szabadulj meg tőlük most, írd meg a problémád a zoltan@zoltanmagus.hu címre.